,, Parc de la Distance ” – primul parc cu distantare sociala

0
101

Viena propune proiectul ,, Parc de la Distance ”,primul parc din lume care va respecta distantarea sociala. Este inca in stadiul de planificare , insa trebuie sa fie gata pana la sfarsitul anului. Noul parc va avea garduri inalte si dense, sculptate pentru a crea geometrii , formand o spirala.

,,Acest parc este conceput pentru a crea o distanta fizica sigura intre vizitatorii sai. Dupa pandemie, parcul va ramane util, putand fi folosit de oricine doreste sa scape putin de haosul orasului si sa se izoleze un timp” , a declarat Chris Precht.

Parc De La Distance

Danemarca si Germania au inceput un proiect gigant !

Pandemia , ideea de unde a plecat ,, Parc de la Distance ”

„Dupa inceperea pandemiei ne-am intrebat: cum ar arata un parc? Cum ar functiona daca ar adopta regulile distantarii sociale? Ce lectie vom invata dupa ce vom trece de toate acestea?”, spune Precht.

Studio Precht a gandit acest parca pentru ca oamenii sa se poata bucura de natura in situatia actuala. Viena este unul dintre orasele care incearca sa gaseasca masuri pentru a asigura distantarea sociala in contextul relaxarii cetatenilor.

„In loc de banci, trafic si blocuri, centrele oraselor ar trebui sa fie reproiectate in jurul parcurilor. Lipsa naturii este o problema in multe zone urbane si sper ca,,Parc de la Distance” poate oferi aceasta cale de evadare in mai multe regiuni.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.