PSD nu va vota pentru prelungirea starii de alerta

1
28

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a anuntat ca nu se va da niciun vot favorabil pentru prelungirea starii de alerta.

Klaus Iohannis a anuntat azi , ca dupa 15 iunie se redeschid gradinitele si afterschool-urile , mall-urile dar si salile de fitness. De asemenea , s-a hotarat mentinerea starii de alerta, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus.

Purtatorul de cuvant al PSD a declarat ca votul nu se va sustine deoarece nu s-a facut dovada epidemiologica necesara acestei prelungiri.

,,Nu este convingator pentru ca nu vine cu absolut niciun fel de dovada stiintifica. In rest, si iertati-ma daca credeti ca aceasta declaratie a mea este in nota politica, dar starea de alerta de pana acum a insemnat achizitii facute fara nicun fel de respectare a procedurilor, a insemnat angajari de oameni pe functii cum nu putem uita acel chelner sau sef de pompe funebre pus sef de spitale,  inseamna tot felul de tunuri financiare care nu pot fi legitimate de PSD prin votul unei prelungiri de stare de alerta. In acest moment, cu argumentele date de presedinte, decizia PSD este de a nu vota in continuare starea de alerta.’’, a declarat Romascanu.

PSD este de parere ca pot exista si alte posibilitati sau mijloace prin care poate tine virusul sub control.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.