Reporter al CNN arestat in timpul protestelor de strada din Minneapolis

0
40
CNN

Jurnalistul Omar Jimenez si inca 2 membrii din echipa CNN au fost arestati astazi , in urma seriei de proteste pe tema mortii lui George Floyd in Minneapolis. Acestea au inceput de marti , pasnice , iar miercuri oficialii au declarat ca un grup de persoane din afara Minneapolisului a provocat distrugeri.

,,Un reporter al CNN si echipa sa de productie au fost arestati in aceasta dimineata in Minneapolis pentru ca si-au facut treaba, in ciuda faptului ca s-au identificat – o incalcare clara a drepturilor primului amendament.”, a declarat CNN intr-o declaratie emisa vineri dimineata.

Ofiterii au deschis focul asupra protestatarilor de culoare, care au raspuns tot cu violenta., astfel protestul a degenerat. Sutele de politisti sunt echipati cu arme si scuturi, in timp ce orasul arde peste tot in jurul lor.

,,Comunitatea noastra se afla in doliu dupa moartea inexplicabila a lui George Floyd. Suntem alaturi de familia Floyd. Ne vom folosi de influenta si puterea noastra pentru a promova ideea de schimbare in societate, pentru ca oamenii sa se faca auziti.’’au declarat cei de la Minnesota Timberwolves.

George Floyd a fost sufocat de catre un politist dupa ce acesta s-a asezat cu genunchiul pe gatul lui. In acele momente , Floyd era incatusat si il implora pe politist sa il lase sa respire, fara ca acesta sa slabeasca presiunea.

Vezi si : Nissan Motor inchide fabrica de la Barcelona

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.