Restaurantele in spatii inchise raman cu lacatul pe usa

0
57
Restaurantele

Printre zonele cu cel mai mare risc de infectare cu coronavirus sunt si restaurantele  in spatii inchise. Orban a anuntat ca acestea nu se vor deschide la 15 mai. In schimb , se vor deschide magazinele din mall-uri care au intrari exterioare.

In anumite spatii de tip mall, sunt magazine care au intrari exterioare si este normal ca aceste magazine, chiar daca sunt in interiorul mall-urilor, ele vor fi deschise. Cum, de altfel, vor fi deschise, in mall-uri, farmaciile, magazinele care desfac produse alimentare, spalatoriile- astea au fost accesibile si in perioada starii de urgenta.’’ a declarat premierul.

Starea de urgenta nu va fi prelungita! Din 15 mai intram in stare de alerta

Incepand cu 15 mai se vor mai deschide hotelurile si parcurile.
,,Astazi voi asculta punctele de vedere ale reprezentantilor HORECA. Aici v-am spus limpede, in analiza de risc epidemiologic, in special restaurantele in spatii inchise, sunt printre zonele cu cel mai mare risc epidemiologic. Din cauza asta, dupa 15 mai nu vor fi deschise. Hotelurile, in functie de respectarea anumitor reguli, vor fi deschise dupa data de 15 mai. Si sigur ca, incetul cu incetul, si cu reluarea libertatii de circulatie si cu stabilirea motivelor de deplasare in afara localitatii. Va exista o crestere a cererii pentru cazare in spatii de tip hotel, motel, pensiune”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai declarat ca guvernul nu a luat niciodata masura interzicerii oamenilor in parcuri.  Aceasta a fost luata de catre autoritatile locale ale fiecarui oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.