Resurse alocate achizitiei de tablete pentru elevi

0
122
Resurse alocate achizitiei de tablete pentru elevi

Resurse alocate achizitiei de tablete pentru elevi! Premierul Ludovic Orban a declarat ca s-a luat decizia de a utiliza resursele financiare de rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii fara posibilitati.

Ahizitia de tablete pentru elevi reprezinta o masura prioritara. Exista multi elevi care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online. Asa ca s-a decis alocarea de resurse financiare pentru distribuirea de tablete acestor elevi.

Ludovic Orban a mai declat ca se vor sustine cheltuielile necesare pentru distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile care se afla sub incidenta prevederilor legii privind venitul minim garantat.

Misnisterul Sanatatii, Institutul National de Sanate Publica, alte institutii, cum ar fi ITM se vor implica in finalizarea elaborarii setului de masuri si reguli ce trebuie respectate cu privire la fiecare activitate economica.

Masurile luate vor avea in vedere transportul public, comertul, activitatea din saloanele de infrumusetare si cabinetele stomatologice.

Se vor impune masuri cu privire la organizarea spatiilor de birouri din institutiile publice sau companiile private.

Desi sunt in stadiu final, acestea trebuie bine gandite. Este nevoie de cele mai bune masuri pentru prevenirea infectarii angajatilor cu noul coronavirus.

Companii precum Ford si Dacia au adoptat masuri ingenioase pentru protejarea personalului. Au fost adaptate reguli folosite in organizarea muncii asemanatoare celor impuse in China. Este de retinut modul in care companiile din China au organizat activitatile la locul de munca. Se vor implementa masuri si reguli asemanatoare.

Masurile adoptate in ceea ce priveste situatia provocata de noul coronavirus:

  • Resurse alocate achizitiei de tablete pentru elevi
  • Sustinerea cheltuielilor necesare pentru distribuirea de masti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.