Roxen agresata de fostul iubit. ,,Nu imi mai doresc o impacare”

0
350
Roxen

Larisa Roxana Giurgiu, alias Roxen , originara din Cluj, s-a remarcat prin colaborarea cu Sickotoy la piesa ,,You Don’t Love Me” (2019), piesa care a fost difuzata pe posturile radio ale mai multor tari. Aceasta ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Concursul Muzical Eurovision 2020, insa din cauza pandemiei de coronavirus acesta s-a amanat.

Billie Eilish, mesaj puternic împotriva celor care îi critică stilul și corpul!

Joi, Roxen si-a facut curaj sa vorbeasca despre scandalul in care a fost implicata. Se pare ca iubitul acesteia a agresat-o in miezul noptii. Ceilalti locatari din bloc au fost nevoiti sa sune la 112, deoarece artista striga dupa ajutor.

Roxen

Reprezentanta Romaniei la Eurovision a povestit despre trauma prin care a trecut si despre decizia pe care a luat-o. A declarat ca nu isi doreste o impacare cu barbatul. Aceasta a depus plangere , obtinand astfe un ordin de restrictie impotriva agresorului.

,,Nu, nu imi doresc o impacare cu fostul meu prieten. Nu imi doresc sa-mi retrag plangerea pe care am facut-o in momentul in care am fost santajata, abuzata emotional si lovita. Nu as avea de ce sa fac ast. Am fost santajata in continuare, si dupa depunerea plangerii.”, a declarat Roxen.

Artista a indemnat ca toate persoanele care sufera din cauza violentei domestice, sa isi faca curaj sa ia masuri. Totodata sa nu se lase afectate de eventualele santaje sau manipulari. Aceasta a recunoscut ca in nenumarate randuri  a fost amenintata dupa ce a depus plangerea dar ca face tot posibilul sa nu se lase intimidata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.