Billie Eilish, mesaj puternic împotriva celor care îi critică stilul și corpul!

0
233

Billie Eilish s-a întors în fața publicului, pregătită să dea cărțile pe față, în ceea ce privește corpul și stilul său vestimentar, subiecte adesea discutate de către public. Starul pop a lansat ieri pe social media un scurtmetraj intitulat „Not My Responsibility” („Nu este responsabilitatea mea”), al cărui secvențe au fost prezentate pe parcursul turneului său mondial „Where Do We Go?”, înainte de a fi amânat.

Într-un scurtmetraj lansat pe 27 mai, Billie Eilish vorbește direct cu cei care obișnuiesc să îi critice corpul, mesajul său fiind unul destul de puternic. Scurtmetrajul distribuit o arată pe Eilish dezbrăcând un hanorac voluminos și un maiou negru, aceasta rămânând doar într-un sutien de aceeași culoare, spre final.

Eilish, în vârstă de 18 ani, a discutat despre modul în care părerile publicului legate de corpul ei au afectat-o ​​în trecut. Într-un interviu acordat revistei Dazed, la începutul acestui an, ea a vorbit despre numeroasele comentarii primite la postările ei din vacanță. „Au existat comentarii de genul: ‘Nu-mi mai place de ea pentru că, de îndată ce a împlinit 18 ani, a devenit o ușuratică ’”, a povestit artista. Eilish a declarat că nu se simte confortabil în propriul corp și că este afectată de criticile intense asupra a ceea ce poartă. „Dacă aș purta o rochie, aș fi urâtă pentru asta”, a spus Eilish. „Oamenii ar fi de genul: ‘Te-ai schimbat, cum îndrăznești să faci ceva împotriva căruia te-ai revoltat mereu? ’”. „Eu doar port ceea ce vreau să port.”, a subliniat artista.

În scurtmetrajul postat, intitulat „Not My Responsibility”, Eilish se dezbrăcă încet, apoi se scufundă într-un bazin umplut cu apă de culoare neagră, în timp ce se adresează direct publicului. “Unii oameni urăsc hainele pe care le port. Unii le laudă. Unii se folosesc de ele pentru a-i critica pe alții. Unii le folosesc pentru a mă critica pe mine”, spune ea în videoclipul postat pe YouTube și pe pagina ei de Instagram. “Ți-ar plăcea să fiu mai mică? Mai fină? Mai înaltă? Ți-ar plăcea să fiu tăcută?”, sunt alte replici ale artistei, auzite în videoclip. Ea continuă, spunând:”Dacă port ceea ce este confortabil, nu sunt femeie. Dacă renunț la câteva haine, sunt o ușuratică. Deși nu mi-ai văzut niciodată corpul, totuși îl judeci și mă judeci pentru asta. De ce?”

Deși scurtmetrajul și-a făcut debutul oficial pe YouTube, acesta a fost văzut pentru prima dată în timpul turneului său mondial, care s-a amânat ulterior. Un fan care a luat parte la momentul din timpul turneului a comentat videoclipul, spunând: „În sfârșit, îl pot auzi fără ca oamenii să urle de fiecare dată când își mai scoase o piesă vestimentară”.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy nu este străină de comentariile legate de modul în care se îmbracă. În timpul videoclipului pentru campania „Eilish In My Calvins”, ea a ținut să facă niște observații, spunând: „Niciodată nu vreau ca lumea să știe totul despre mine. De aceea port haine mari și voluminoase. Nimeni nu poate avea o opinie pentru că nimeni nu a văzut ce este dedesubt.”

Eilish are un mesaj puternic pentru toți cei care îi critică stilul vestimentar și corpul, într-un scurtmetraj care merită văzut. Vezi videoclipul complet aici!

Citește și: Adele își uimește fanii cu noua ei siluetă după ce a slăbit 50 de kg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.