1 iunie. La ce schimbari majore sa ne asteptam

0
41

La intalnirea cu Ludovic Orban , presedintele Klaus Iohannis a anuntat o noua reducere a restrictiilor incepand cu 1 iunie. Ca si principala masura de relaxare , Iohannis a declarat ca se redeschid terasele incepand cu 1 iunie.

La finalul sedintei de azi, in declaratia de presa sustinuta de seful statului , s-a anuntat ca este permis mersul la plaja , dar sa se respecte distantarea sociala.

,,De la 1 iunie, se va putea merge la plaja, dar si aici, e nevoie de pastrarea distantei de cel putin doi metri intre scaunele de plaja.’’,a declarat Klaus Iohannis.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica a declarat ca inca se lucreaza propunerile privind activitatea beach-barurilor. A tinut sa mentioneze ca nu se va lua in calcul montarea panourilor de plexiglas intre sezlonguri.

De la 1 iunie se reia si transportul international rutier si feroviar. Pe langa aceste subiecte , tema principala a fost reprezentata de felul in care se vor desfasura examenele nationale. S-a hoatarat ca pentru Evaluarea Nationala sa se mai pregateasca o sesiune pe data de 29 iunie , pentru elevii gasiti cu febra sau izolati. Aceeasi decizie a fost luata si pentru Bacalaureat.

Astfel , din 15 iunie se va desfasura Evaluarea Nationala, apoi examenele de bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.