Se amana Festivalul International de Film Transilvania

0
39
Festivalul International de Film

Festivalul International de Film Transilvania ( TIFF ) va fi organizat intr-un format nou , cu proiectii in aer liber intre 31 iulie si 9 august.  Din cauza pandemiei, proiectiile din interior for fi planificate in functie de decizia autoritatilor.

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Transilvania va avea deschiderea oficiala dar si gala de inchidere in Piata Unirii din Cluj Napoca. Programul va fi adaptat contextului iar proiectiile in aer liber vor reda atmosfera de vacanta.

Organizatorii au precizat ca se va mentine distantarea sociala. Spatiile vor fi delimitate iar scaunele pozitionate la distanta unele fata de celelalte. Accesul se va face pe anumite culoare , care vor permite triajul participantilor.

Piata Unirii Open Air, Iulius Mall Open Air, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bontida sau curtea Institutului Francez sunt doar cateva dintre spatiile de proiectie pregatite pentru Festivalul International de Film Transilvania ( TIFF ).

,,Avem sansa de a fi alaturi de un public care, in toate aceste luni de izolare, ne-a transmis ca ne asteapta si ne sustine. Suntem pregatiti sa aplicam toate masurile de protectie impuse de autoritati pentru spatiile in aer liber. Speram ca, in cel mai scurt timp, sa avem si confirmarea normelor pentru proiectiile din salile de cinema. Intreaga organizare va prioritiza siguranta spectatorilor.’’, a declarat presedintele festivalului, Tudor Giurgiu.

Vezi si : Scade numarul cazurilor de COVID-19 in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.