Si-a abandonat copilul de un an in spatele unui centru comercial

0
49
abandonat

Un copil in varsta de doar un an a fost abandonat de tata in spatele unui centru comercial din Constanta. Se pare ca inainte sa recurga la acest gest socant, tatal s-ar fi certat cu mama copilului la telefon si ca sa se razbune, l-ar fi abandonat pe copil.

Scandal monstru la PRO TV. Catalin Maruta a fost obligat sa paraseasca emisiunea

Plansetele copilului au fost auzite de paznicul centrului comercial care a si dat alarma. Copilul a fost gasit intr-o zona slab luminata, in carucior, in miez de noapte. La venirea ambulantei, medicii au descoperit ca pe corpul copilului erau semne de violenta ce necesitau ingrijire medicala imediata.

Barbatul de 34 de ani, tatal copilului abandonat, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie audiat. Este cercetat pentru rele tratamente aplicate unui minor dar si lovire sau alte violente.

Autoritatile au hotarat ca pentru moment copilul sa nu fie incredintat mamei lui, ci sa ramana pentru moment in grija statului, pana la verificarea amanuntita a cazului.

,,In urma verificarilor, politistii au identificat-o pe mama, o femeie de 23 de ani din municipiul Constanta. In urma cercetarilor s-a constatat ca tatal biologic al minorului e un barbat de 34 de ani. In urma unor discutii, a luat decizia de a-l abandona.”, a declarat Andreea Iliescu, IPJ Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.