Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei, scandal intr-un club din Mamaia

0
68
puterea dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu au fost implicate intr-un scandal, la Mamaia. Se pare ca totul ar fi pornit de la o neintelegere, insa Loredana nu a stat pe ganduri cand a vazut-o pe bruneta intr-un club din Mamaia si s-ar fi dus glont la ea, pentru a-i cere explicatii.

Andreea Mantea nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ului ,,Puterea Dragostei”

Conforma unor surse, spiritele s-ar fi incins, cele doua fiind la un pas de a se lua la bataie. Pentru ca Emanuela si Loredana sa se linisteasca, a fost nevoie de interventia celor de la paza.

Potrivit declaratiilor Manuelei, Loredana ar fi petrecut in acelasi club ca si ea, ba chiar era la doua mese distanta. Cand blondina ar fi vazut-o pe bruneta, ar fi venit glont la masa ei pentru a o trage la raspundere.

,,Loredana Chivu a aflat de la cineva ca eu as fi vorbit urat de ea pe un live de-al Andreei Oprica, lucru care, evident, nu s-a intamplat, nu am nimic cu ea.”, a spus Manuela, fosta concurenta la Puterea Dragostei.

Dupa schimbul de replici dintre cele doua, acestea si-au continuat petrecerea, insa pazite de bodyguarzi. A doua zi, Manuela ar fi sunat-o pe Loredana Chivu pentru a-i explica situatia.

,,S-a lamurit si ea ca lucrurile nu erau cum credea. I-am spus ca, daca tot suntem la mare, mai bine ne distram decat sa facem scandaluri, a inteles si lucrurile s-au linistit.”, a mai spus Manuela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.