Snapchat renunta la promovarea postarilor lui Trump

0
31

Snapchat a anuntat miercuri ca va renunta la promovarile postarilor lui Donald Trump deoarece isi doresc sa nu promoveze violenta rasiala. Pana ieri , in cadrul functiei Discover a platformei Snapchat , puteau fi gasite postari ale lui Trump cu privire la situatia actuala din SUA.

Aceasta decizie este urmare a hotararii luata de presedintele Trump de a renunta la Twitter si Facebook. Dupa moartea lui George Floyd , SUA se confrunta cu o serie de proteste violente. Snap considera ca ,,atunci cand incep jafurile incep si impuscaturile’’, astfel incearca sa evite instigarea la violenta a utilizatorilor platformei, renuntand la promovarea postarilor lui Trump.

,,Violenta rasiala si nedreptatea nu isi au locul in societatea noastra. Suntem alaturi de toti cei care doresc pace, dragoste, egalitate si dreptate in America.’’, spune Snapchat.

Excluderea promovarii postarilor lui Trump de pe Discover , nu il exclude complet si de pe platforma Snapchat. Utilizatorii interesati de situatia actuala din SUA pot sa urmareasca in continuare postarile presedintelui de pe contul sau. Acesta ramane activ si public.

Comparativ cu Facebook , care nu a facut nimic pentru a modera postarile presedintelui care instiga la violenta , Twitter  a marcat un tweet referitor la jafuri si impuscaturi. Acesta a afirmat ca se incalca politica referitoare la ,,glorificarea violentei’’.

Donald Trump neaga acuzatia conform careia intentioneaza instigarea la violenta a populatiei.

Vezi si : Google judecata intr-un proces de 5 miliarde de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.