SUA depaseste 1,5 milioane de persoane infectate

1
33
SUA

Conform World of Meters, SUA a depasit numarul de 1,5 milioane de persoane infectate de coronavirus. Bilantul deceselor in randul americanilor este de 90.000 de cazuri.

Inregistrand aproximativ 32% din infectarile mondiale si 29% din totalul deceselor , este cea mai afectata tara din lume de pandemia de COVID-19.
Administratia pentru Alimente si Medicamente din SUA a anuntat aprobarea in procedura de urgenta pentru un nou teste de coronavirus. The New York Times a relatat ca recoltarea mostrelor se va face si de acasa.

Dupa ce Washingtonul a acuzat Beijingul de spionarea cercetarilor americane pentru viitorul vaccin anti-coronavirus , China se disculpa si spune ca de fapt americanii sunt cei care fura.

,,China isi exprima nemultumirea puternica si opozitia ferma fata de aceasta defaimare americana. (…) Judecandu-le antecedentele, Statele Unite sunt cele care au efectuat cele mai mari operatiuni de furt pe internet la scara mondiala. ’’ , a declarat Zhao Lijian, purtator de cuvant al Ministerului de Externe chinez.

Cel putin trei companii farmaceutice chineze s-au lansat de la debutul pandemiei de COVID-19.

Donald Trump acuza autoritatile chineze ca au ascuns amploarea epidemiei. Astfel , ei au facilitat propagarea acesteia. Presedintele american tensioneaza si mai mult relatiile dintre cele doua superputeri in chestiunea noului coronavirus.

Citeste si : SUA blocheaza vanzarile globale catre Huawei 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.