The Sims are concurență! Fanii sunt încântați de lansarea unui nou joc, Paralives!

0
317

The Sims este una dintre cele mai de succes serii de jocuri video din toate timpurile, încă de la lansarea sa în anul 2000. De atunci, nici un alt joc de simulare nu a reușit să detroneze The Sims, jocul produs de compania americană, Electronic Arts. Cu toate acestea, la momentul actual, se pare că există un joc în lucru care ar putea face concurență bine-cunoscutului The Sims. Paralives este un joc de simulare a vieții, încă nelansat, creat de Alex Massé și pare a fi primul rival major pentru jocul celor de la EA, după 20 de ani de la apariția sa.

Proiectul are o vechime mai mică de un an și câștigă deja peste 16.000 de dolari pe lună pe Patreon

Paralives este un proiect de simulare a vieții, finanțat doar prin donații de pe platforma Patreon. Este un simulator în care jucătorii au posibilitatea să proiecteze case, să creeze personaje și să își gestioneze viața într-un oraș simulat. Acest concept este, evident, puternic inspirat de jocurile The Sims, dar Massé descrie Paralives ca fiind mai mult concentrat pe construirea și proiectarea caselor în care vor locui personajele. Jocul se anunță foarte detaliat și va conține instrumente avansate de construcție, mobilier și personaje personalizabile. Pentru fanii The Sims, cărora le place să petreacă ore întregi construind și decorând case în joc, conceptul Paralives sună ca un vis devenit realitate.

În urma numărului mare de persoane care donează pe platforma Patreon al creatorului acestui simulator, este clar că oamenii sunt încântați de apariția unui alt joc, asmănător cu The Sims. Contul a fost realizat cu mai puțin de un an în urmă, adunând deja 7000 de suporteri și nu arată semne că acest număr s-ar opri aici. De săptămâna trecută și până în acest moment, proiectul a ajuns de la 10.000 de dolari la mai mult de 16.000 de dolari; deci, acesta a reușit să strângă peste 6.000 de dolari în mai puțin de o săptămână.

Paralives va fi lansat, în viitor, pentru PC și Mac și va permite jucătorilor să-și proiecteze casa, să-și personalizeze mobilierul și personajul. Există, de asemenea, un cartier în afara zidurilor casei, unde personajul își va putea găsi un loc de muncă, va cunoaște alte personaje și va participa la evenimente.

Persoanele care donează pe platforma Patreon au acces la canalul Paralives Discord, pot participa la sondaje, descărca imagini de fundal HD și, de asemenea, au acces la imagini realizate, în exclusivitate, din joc. Este destul de incredibil faptul că Paralives se descurcă atât de bine, având în vedere că încă se află în procesul de dezvoltare. Ultima știre legată de stadiul în care se află jocul este trailerul pentru dezvăluirea modului în care vor arăta personajele. Massé a mai împărtășit, înainte, o serie de gif-uri, capturi de ecran, precum și câteva descrieri ale instrumentelor ce vor permite jucătorilor să decoreze casele, însă, aceasta este prima dezvăluire legată de aspectul personajelor.

Rămâne de văzut dacă Paralives va reuși să detroneze The Sims. Cu siguranță, conceptul acestuia pare a fi promițător, cu toate că fanii vor mai trebui să aștepte până când jocul va fi lansat.

Citește și: Ubisoft a anunțat numele următorului joc din seria Assassin’s Creed!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.