Tudor Gheorghe implicat in lansarea lui Adi Minune?

0
74
Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a avut un rol important in descoperirea talentului lui Adi Minune. Manelistul era doar in clasa I, atunci cand unul dintre cei mai mari artisti populari din Romania a avut un puternic impact in cariera sa.

Cum este posibil? Se pare ca manelistul a interpretat la numai 6 ani piesa lui Tudor Gheorghe “Acolo este tara mea” pe scena scolii, in fata colegilor si profesorilor. Aplauzele si uimirea spectatorilor i-au dat incredere lui Adi Minune. Astfel acesta a descoperit ca are aptitudini muzicale.

“Din acel moment am participat la toate activitatile scolare si la Cantarea Romaniei ca prim-solist. Elevii din clasele V-VIII ma chemau la toate banchetele.” a declarat Adi Minune.

La doar 6 ani, acesta a primit un acordeon de la bunicii sai, iar apoi a urmat cursuri alaturi de profesori de muzica.

Tudor Gheorghe a recunoscut ca este la curent cu ceea ce inseamna muzica lautareasca si manele. A declarat ca ii place de Florin Salam si Adi Minune, insa de Vali Vijelie nu poate spune acelasi lucru.

Tudor Gheorghe: „Pe toti ii stiu. Iti dai seama ca ii ascult. Ei au niste voci extraordinare, niste copii admirabili. Ce canta ei este o prostie, dar asta este cu totul altceva. Fara doar si poate, Adi Minune, care este un glas absolut exceptional. Florin salam e special, Vali Vijelie mai putin”.

Tudor Gheorghe admira capacitatile acestor artisti, insa nu este de acord cu subiectele abordate si ideile transmise prin intermediul melodiilor. Acesta a declarat ca manelistii au “niste voci extraordinare”.

A avut Tudor Gheorghe un impact asupra carierei lui Adi Minune? Din ceea ce spune manelistul, melodia marelui artist cantata pe scena in clasa I i-a deschis portile spre un viitor in lumea muzicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.