Tweet de campanie al lui Donald Trump sters de Twitter

0
29

Twitter a postat miercuri un tweet de trei minute si 45 de secunde. Inregistrarea video a fost preluata si postata pe canalul YouTube al echipei de campanie a lui Donald Trump si poate fi in continuare accesata.

Inregistrarea video expune un omagiu adus lui George Floyd care a murit sufocat de catre un politist in SUA. Twitter evoca o plangere referitoare la drepturile de autor.

,, Reactionam in urma unei plangeri cu privire la drepturi de autor care ne-a fost trimisa de către o persoana care detine drepturile sau un reprezentant al sau.’’,  a declarat un reprezentant al Twitter.

Administratia lui Donald Trump monitorizeaza indeaproape reteaua de socializare dupa ce aceasta a marcat drept ,, inselatoare’’ postarile lui Trump.

Reamintim ca mentiunea ,, Verifica votul prin corespondenta’’ introdusa de platforma a fost o premiera in randul retelelor de socializare.

,, Se amesteca in alegerile prezidentiale din 2020. (…) Twitter este chiar pe punctul de a restrictiona libertatea de exprimare iar eu in calitate de presedinte nu ii voi lasa sa faca asta.’’, a declarat Trump.

Vezi si : Twitter marcheaza postarile lui Trump drept inselatoare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.