Uber Eats sisteaza serviciile in Romania

0
141

Uber Eats, una dintre cele mai mari platforme de livrare de mancare din lume , isi sisteaza serviciile in Romania.
Serviciul a fost lansat in anul 2018. La inceput au fost 100 de restaurante partenere. Numarul acestora a crescut la aproximativ 800 , la finalul anului 2019.

,,Dupa doi ani in care am desfasurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mancare convenabile si de incredere , am luat decizia dificila de a sista serviciile Uber Eats in Romania, începand de miercuri, 3 iunie.’’, au declarat reprezentantii Uber.

Acestia mai declara ca sistarea Uber Eats , nu va avea legatura cu serviciile de ride-hailing.

Rezultatele de business intr-o piata comparativa pentru livrarea de mancare , i-au facut pe acestia sa decurga la aceasta decizie.
In Romania , mai activeaza si alte aplicatii pe acelasi profil precum Foodpanda, Tazz by eMAG , Takeaway.com ,Toscafood , Glovo , FoodEx.

Pe langa Romania , Uber Eats isi va mai sista serviciile in Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudita, Uruguay si Ucraina pana pe 4 iunie.

Reprezentantii Uber au declarat ca pietele mai sus mentionate aduceau un profit de doar 1%. Pierderile erau in procent de 4%.

,,Aceste decizii fac parte din strategia Uber de a se plasa pe locul 1 sau 2 pe toate pietele pe care activeaza Uber Eats, punand accent pe investitiile in anumite tari si renuntarea la altele. Urmare a strategiei noastre, vom reinvesti economiile realizate in pietele prioritare unde ne asteptam la randamente mai bune ’’, comunicat dat de Uber.

 

Citeste si : ,,Ford Romania incepe productia de azi’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.