Un pitbull loial a aparat un baietel de 3 ani pana cand acesta a fost gasit de catre autoritati

0
179
Un pitbull loial a aparat un baietel de 3 ani pana cand acesta a fost gasit de catre autoritati

Un pitbull loial este tratat ca un erou pentru ca si-a protejat proprietarul pierdut pana la aparitia salvatorilor.

 

Cainele Buddy a stat in garda si a ajutat politia sa localizeze un baiat de 3 ani care disparuse in padure marti, potrivit Biroului Serifului din judetul Suwannee.

 

Autoritatile au fost aduse la cunostinta despre disparitia baiatului cand mama sa a sunat la 911 si a raportat ca baiatul, care se jucase afara cu fratii sai, disparuse impreuna cu cainele familiei, potrivit unui post pe Facebook de la departamentul de politie.

 

Ofiterii si o unitate K9 de la Institutia de corectie Suwannee au inceput apoi sa caute baiatul disparut pana cand au primit un apel de la un vecin ca a fost gasit copilul, desi cainele Buddy era foarte protector si nu ii lasa pe straini in apropierea tovarasului sau uman.

 

In materialele inregistrate de bodycam obtinute de WCTV Eyewitness News, Buddy poate fi vazut conducand ofiterii catre locatia baiatului disparut.

 

„A fost un final atat de bun pentru ceva ce ar fi putut fi tragic”, a declarat seriful Sam St. John pentru presa locala. „Tot timpul publicam o veste tragica. Va spun, se simte atat de bine, atat de bine sa spui o poveste buna. ”

 

Politia a spus ca familia se descurca bine si ca baietelul nu a fost ranit.

 

„Din fericire, am reusit sa reunim copilul cu mama sa, datorita in parte ‘celui mai bun prieten al omului’ si al unui vecin alert, a scris biroul serifului din judetul Suwannee, pe retelele de socializare, impreuna cu hashtag-urile ‘give that dog a bone’, ‘man’s best friend’ si ‘Lassie ain’t got nothing on Buddy’.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.