Vaydor – masina lui Joker | Cel mai ieftin Supercar din lume!

0
808
Cel mai ieftin supercar

Vaydor – masina lui Joker | Cel mai ieftin Supercar din lume! Personajul Joker din filmul Suicide Squad conduce Supercarul Vaydor. Multi ne-am intrebat, odata cu aparitia productiei, carei companii ii apartine extravagantul model.

Vaydor – Cel mai ieftin Supercar!

Vaydor G35 foloseste motorul VQ35DE al modelului Infiniti G35 2004-2007 (Nissan). Motorul de tip V6 are capacitatea de 3,5L, 261-298CP. Pozitia acestuia ofera o distributie echilibrata a greutatii (52% punte fata, 48% punte spate) si, implicit, stabilitate iar franarea se executa fara probleme. 

Matthew Mcentegart, Directorul General al Vaydor BodyKits LLC, a schitat, proiectat si construit mai bine de 20 de ani masini personalizate. Si-a dorit un supercar ieftin si performant. A reusit, astfel, sa creeze designul noului model: Vaydor. A avut nevoie de un Infiniti G35 coupe, pe care sa monteze kit-ul Vaydor. Masina Infiniti G35 este adaptabila unui motor cu ardere interna sau unui motor electric.

Kit-ul este disponibil pentru doar 11.000$, ajungand la un cost total de aproximativ 17.000$. Matthew Mcentegart si-a dorit o masina iesita din tipare, care sa arate de milioane. Aceasta insa, ajunge la costuri foarte mici. Reconstructia modelului Infiniti G35 in Vaydor este accesibila ca pret, spre deosebire de alte Supercaruri, precum Lamborghini sau Ferrari.

Asamblarea kitului Vaydor dureaza aproximativ 2 luni. Se poate schimba motorul, transmisia, franele sau suspensia, dar nu este necesar. Modelul original Vaydor, este performant si nu necesita modificari tehnice.

Exista doua modele Vaydor, din punct de vedere al aspectului exterior: Coupe si Roadster.

Masina este compatibila cu urmatoarele motoare:

• GM LT4 Corvette ZO6 – 6.2L V8 Supercharged – 600-800CP

• Twin Turbo LS3 – 6.2L V8 – 800-1000CP

• Motor Electric

Transmisia poate fi modificata, astfel: manuala (6 trepte), automata sau manuala prin padele atasate de volan. Kitul de baza (11.000$) nu include aceste modificari.

Melvin Juarbe, presedinte al Custom Crafted Cars Inc a cumparat in 2018 numele Vaydor. Acesta a apreciat creatia lui Matthew Mcentegart, insa si-a dorit mai mult decat un design sport. Viziunea acestuia a transformat modelul original Vaydor intr-o adevarata masina de lux.

Vaydor – cel mai ieftin Supercar poate fi cumparat asamblat complet incepand cu un pret accesibil – aproximativ 75.000$. 

Afla care sunt cele mai ieftine masini de lux din lume in 2020!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.