VIDEO. Incendiu de proportii la un depozit Romstal din Iasi

1
23
Incendiu

Un incendiu puternic s-a produs in noaptea de joi spre vineri la un depozit Romstal din Iasi. Depozitul de materiale era situat langa un bloc de locuinte. Pompierii de la ISU au intervenit cu opt echipaje pentru a stinge flacarile si au evacuat familiile care locuiau in blocul din vecinatatea Romstal.

Atac terorist la Bursa din Pakistan. Sase persoane au fost ucise

Incendiul a avut loc pe strada Pantilimon Halipa, la un supermarket de instalatii si depozitul Romstal, situat vizavi de Liceul ,,Ion Holban” si Spitalul de Recuperare.

Din cauza fumului gros si pentru ca exista si pericolul de explozie, a fost emis un mesaj de avertizare pentru localnici prin sistemul Ro-Alert.

,,Incendiu major cu degajari mari de fum rodus la Romsatal – municipiul Iasi, strada Pantelimon Halipa nr. 7. Ocoliti/evitati zona. Lasati caile libere pentru accesul fortelor de interventie (…) Luati masuri de autoprotectie. Inchideti usile si ferestrele, astupati gurile de aerisire si opriti functionarea instalatiilor de ventilatie sau climatizare.”, a fost mesajul trimis de ISU Iasi.

Publicată de Atenție Poliția Iași pe Joi, 2 iulie 2020

Pompierii ieseni s-au luptat cu focul ore intregi. Daunele materiale au fost majore, cladirea fiind distrusa aproape in totalitate.

Lt.col. Ionut Gradinaru, seful ISU Iasi, a declarat ,, La ora 1.30, ISU a fost informat despre producerea unui incendiu la un complex comercial din municipiul Iasi. S-a intervenit cu opt autospeciale cu apa si spuma. Incendiul a fost localizat.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.