Aventura a luat starsit. Comoara din Muntii Stancosi din SUA a fost gasita

1
77

Celebra comoara de 1 milion de dolari ascunsa in Muntii Stancosi din SUA de catre Forrest Fenn a fost gasita. In ultimii zece ani , cufarul de bronz plin cu monede de aur, rubine, smaralde si diamante a fost cautat de zeci de mii de curajosi. Comoara a fost gasita acum cateva zile de un barbat , care nu a dorit sa isi divulge numele. Pentru a-i arata lui Fenn ca a gasit-o , acesta i-a trimis o poza a cufarului. Cufarul cantarea 9 kilograme iar comorile pe care le continea 10 kilograme.

Excentricul colectionar a apelat la aceasta metoda pentru a-i face pe oameni sa exploreze mai mult natura. De asemenea , a incercat sa le dea o speranta celor afectati de criza economica din 2007 – 2008.

,,Era sub cerul liber, in vegetatia bogata din padurile Muntilor Stancosi si nu se clintise din locul in care am ascuns-o acolo, acum mai bine de 10 ani. (…) Nu stiu cine e persoana care a gasit-o, dar poezia din cartea mea l-a condus la locul precis. ’’, a spus Forrest Fenn pe site-ul sau.

Intr-o autobiografie a lui Fenn , mai exact intr-o poezie de 24 de versuri , au fost incluse indiciile care duceau spre comoara. Aceasta ideea , a pornit dupa ce Forrest Fenn a invins cancerul. Desi unii au pus la indoiala existenta cufarului si anuntul misterios al gasirii ei , Fenn a declarat doar ca este o persoana din Statele Unite.

,, Ii felicit pe miile de oameni care au participat la aceasta cautare si sper ca vor continua sa fie atrasi de ideea de a face alte descoperiri. ’’ , a spus Forrest Fenn.

Vezi si : Polonia isi doreste preluarea soldatilor americani de la bazele NATO din Germania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.