Barbatul Ken a devenit Papusa Barbie! Cum arata dupa schimbarea ireversibila

0
518
Barbatul Ken

Rodrigo Alves, cunoscut in presa mondena drept Barbatul Ken , a inceput la sfarsitul anului trecut procesul de a deveni femeie. Dupa investitiile uriase pe interventiile chirurgicale, Barbatul Ken a luat decizia neasteptata de a fi Papusa Barbie.

Choupette , avere de peste 150 de milioane de lire. Vezi si tu cum traieste motanul lui Karl Lagerfeld

Acesta a declarat ca nu se simtea bine in piele lui si ca isi dorea cu adevarat sa devina femeie, asa ca a luat decizia de a se transforma in Papusa Barbie.

Dupa ce acesta si-a pus silicon in fese si sani si si-a completat look-ul cu extensiile de par, a cerut comunitatii de pe Instagram si Facebook sa fie numit de acum incolo Roddy.

„Ani de zile am incercat sa traiesc ca si barbat. Am avut patratele false pe abdomen, muschi falsi, dar nu faceam altceva decat sa ma mint pe mine! In spatele usilor inchise, traiesc ca o femeie de mai bine de trei luni. Iubesc tot ce vine la pachet cu aceasta noua identitate sexuala. Imi place sa ma duc la salon, sa-mi fac unghiile, parul. Sigur, am fost atat de hulit si considerat un ciudat, ca ma tem de cum va reactiona publicul!”, a spus Alves.

Dupa schimbarea radicala la care a recurs, acesta a fost nevoit sa isi faca si alte conturi de socializare care sa corespunda cu noua sa identitate. Astfel, pana acum acesta a reusit sa stranga o comunitate de admiratori de peste 1.000.000 de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.