Conor McGregor a obtinut prima victorie in UFC dupa 15 luni de absenta

0
264
Conor McGregor a obtinut prima victorie in UFC dupa 15 luni de absenta

Luptatorul irlandez de arte martiale mixte, Conor McGregor, a obtinut prima izbanda in UFC in ultimele 15 luni, cu o victorie tehnica in fata adversarului american Donald “Cowboy” Cerrone din Las Vegas, Nevada. McGregor s-a napustit asupra lui Cerrone de la inceputul meciului si a castigat lupta la mai putin de un minut.

 

Conor McGregor isi imbunatateste recordul profesional din cariera la 22-4 cu 19 victorii prin KO. Cerrone, luptatorul cu cele mai multe victorii din toate timpurile UFC, scade la 36-14 in cariera sa profesionala.

 

Aceasta a fost prima meci al lui Conor McGregor in octogon de la infrangerea in fata lui Khabib Nurmagomedov pe 6 octombrie 2018 si o noapte pe care unii s-ar putea sa nu o uite niciodata. In martie 2019, McGregor a replicat ca intentioneaza sa se retraga, apoi a aratat o viitoare lupta UFC chiar saptamana viitoare.

 

Intre Conor McGregor si Nurmagomedov, a avut loc o lupta intainte de meci, care a dus la o suspendare de sase luni pentru irlandez si o suspendare de noua luni pentru rus de catre Comisia de Stat din Nevada.

 

Cea mai recenta victorie a lui McGregor in artele martiale mixte a venit in noiembrie 2016, cand l-a eliminat pe Eddie Alvarez.

 

In ciuda pauzei lungi, McGregor este al patrulea clasat in UFC la categoria usoara. El este al 13-lea la categoria kilogram per kilogram.

 

Cerrone se afla pe locul al cincilea la categoria usoara.

 

Cei doi luptatori au concurat, totusi, intr-o divizie mai grea, la categoria semimijlocie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.