Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle au parasit familia regala

0
137
Meghan Markle

Mesajul de la Palatul Buckingham catre nepotul reginei Elisabeta, printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, a fost clar: sunteti inauntru sau sunteti afara. Nu exista nicio activitate cu norma partiala pentru familia regala. Harry si Meghan au ales.

 

Este cam trist. Si surprinzator. De ce nu au putut sa rezolve toate acestea?

 

Intelegem ca, abia dupa doi ani, intr-o casatorie care trebuia sa semnaleze o infuzie uluitoare de modernitate in familia regala britanica, cuplul s-a imbolnavit de acoperirea tabloida. Dar nu toate informatiile despre stiri au fost rele. In caz contrar, nu ar fi celebritatile internationale care sunt in momentul de fata.

 

Meghan Markle ar fi trebuit sa se intoarca in Anglia dupa lunga pauza de Craciun extravaganta cu Harry din Vancouver si sa mai incerce macar un an.  In schimb, s-au intors, au dat jos bomba ca doreau sa lucreze cu norma partiala ca regali si sa petreaca jumatate de an in afara Marii Britanii. Si Meghan s-a intors imediat in Canada – ceea ce stia, evident, ca va face, pentru ca si-a lasat copilul, Archie, acolo (cu o bona si o prietena apropiata).

 

Dar, dupa ce au anuntat ca vor sa fie regali in programul propriu, de ce nu a putut palatul sa-si dea seama de o modalitate de a face asta? Nu se poate doar ca nu vor ca cineva sa faca treaba de a deschide spitale si de a vizita centrele comunitare cu norma partiala. Nu se pare ca palatul va angaja pe altcineva pentru a-i inlocui.

 

Declaratia reginei a fost ca un adio dezolant:

“Harry, Meghan si Archie vor fi intotdeauna membri foarte iubiti ai familiei mele”, a spus ea. Ea a concluzionat: „Este toata speranta familiei mele ca acordul de astazi le va permite sa inceapa sa-si construiasca o viata noua fericita si pasnica.”

 

Cu toate acestea, palatul a precizat ca nu pot reprezenta regina si isi pastreaza statutul si titlurile in timp ce promoveaza sau pledeaza pentru orice aleg.

 

Asa ca renunta la utilizarea titlurilor lor ca inaltimi regale (lucru pe care, se presupune, au dorit sa il pastreze), dar totusi ajung sa se numeasca Ducele si Ducesa de Sussex. Iar Harry va renunta la numirile sale militare onorifice. Munca sa in cadrul armatei si in numele militar a insemnat mult pentru el, asa ca trebuie sa simta o pierdere mare. Nu vor mai fi sustinute din fonduri publice. Are sens. Si cuplul plateste inapoi cei 3 milioane de dolari in fonduri publice pe care i-au cheltuit pentru reamenajarea Frogmore Cottage, casa de pe terenul Castelului Windsor pe care regina le-a oferit-o. Ei ajung sa pastreze patutul.

 

Deci, cum isi vor castiga traiul? Aceasta a fost intrebarea de la inceputul tuturor acestor lucruri. Ei vor fi in continuare sustinuti de tatal lui Harry, printul Charles, posibil prin mosia ereditara a Ducatului din Cornwall. Tinand cont de multe milioane pe care le au singuri (din cariera lui Meghan sau, poate, din orice mostenire pe care Harry le-a primit de la mama sa decedata, Diana) si de milioanele pe care Charles le-a acordat, acesti copii nu vor trai cu un salariu obisnuit. Dar, daca vor sa castige bani pe cont propriu – asa cum au spus ca o fac – vor trebui sa gaseasca ceva mai profitabil decat sa-si licenteze imaginile pe cani (desi as cumpara cu siguranta o gramada) sau ceva mai clasic decat sa stea pe consiliul unei companii controversate de medicamente. In cazul in care, pe acest spectru, Meghan se intoarce la actorie ramane de vazut. Potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham, „au lamurit ca tot ceea ce vor  face va continua sa pastreze valorile Majestatii Sale.”

 

Acestia vor mai pleda pentru organizatiile de caritate si grupurile non-profit in care au fost implicati.

 

Credeti sau nu, toate acestea ar fi mai usoare daca Harry si Meghan ar renunta cu adevarat la toate privilegiile si legaturile regale si le-ar spune oamenilor: „Vrem sa lucram pentru non-profit in Canada si Africa si sa locuim intr-o casa de oras din Toronto, iar noi” Ne vedem la Craciun. ”Dar asta nu se pare ca vor. In mod ideal, doresc sa utilizeze marca si prestigiul familiei regale doar pentru cauzele pe care le aleg in programul propriu – si sa traiasca foarte bine in timp ce o fac. Cine i-ar putea blama? Oricui i-ar conveni.

 

Dar a face acest lucru este legat in mod inextricabil de a fi membru al unei organizatii cu profil inalt finantat public, care datoreaza publicului ceva in schimb – in special, aparitii publice de inalta vizibilitate.

 

Va fi fascinant sa vezi cum Harry si Meghan Markle  abordeaza acest nou curs. Si iata un lucru de care nici familia regala, nici cuplul nu poate scapa: Harry este inca un membru al familiei regale, al saselea la randul tronului. Nu isi dezamageste familia.

 

Indiferent de ceea ce fac, cu totii suntem inca interesati de ei. Presupun ca se bazeaza pe asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.