Cozi interminabile la vama Nadlac 1

0
74
Nadlac 1

Desi toate punctele de trecere in Romania sunt deschise , timpul de asteptare la vama Nadlac 1 este de aproximativ 8 ore.
In ultimele 24 de ore , 8000 de cetateni au intrat in Romania din Ungaria , iar 31800 de persoane au efectuat formalitati. In continuare situatia la frontiera este critica , sutele de oameni care stau la coada incep sa isi piarda rabdarea.

,,Timpi de asteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea in tara.  Pe sensul de iesire din Romania : valori mari de trafic si verificari amanuntite ale autoritatilor de frontiera ungare.’’ a declarat Politia de Frontiera.

Potrivit aplicatiei ,, Trafic online ’’ , pentru intrarea in tara la Nadlac 1 se asteapta 8 ore iar pentru Nadlac 2 si Bors se asteapta aproximativ 3 ore.

Pentru iesirea din tara a autovehiculelor se asteapta 3 ore la vama Nadlac 1 , 30 de minute la Nadlac 2 si 40 de minute la Bors.

Politia de Frontiera a anuntat ca la Nadlac sunt deschise 7 artere pentru intrare si 6 artere pentru iesirea din tara. Asteptarea indelungata a soferilor a dus la declansarea unui protest spontan.

,,In aceasta perioada, formalitatile de frontiera urmeaza aceeasi procedura chiar daca s-a instituit starea de alerta, persoanele care intra in tara fiind preluate de reprezentantii DSP pentru efectuarea triajului epidemiologic. ’’, a declarat Laura Bondar, purtator de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea.

Citeste si : Polonia, Londra, Marea Britanie si Germania protesteaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.