Declaratia epidemiologica poate fi completata si depusa on-line pentru pasagerii care sosesc in tara prin Aeroportul Henri Coanda

0
51
Henri Coanda

Toti pasagerii care vor intra in tara prin Aeroportul International Henri Coanda din Capitala vor putea completa printr-un chestionar on-line , incepand de astazi , declaratia epidemiologica. Prin aceasta masura se vrea reducerea efectelor negative inregistrate si limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Primul avion comercial electric a efectuat zborul de inaugurare

In continuare , persoanele care calatoresc prin intermediul Aeroportului International Henri Coanda trebuie sa respecte masurile de igiena impuse si sunt verificati atent cu termoscanerele.  Doua astfel de aparate sunt amplasate pe flux normal , iar un aparat este amplasat pe flux de chartere.

Aplicatia este disponibila momentan doar la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si poate fi accesata de pe site-ul www.bucharestairports.ro.

Pentru completarea electronica a declaratiei epidemiologica , trebuie urmati urmatorii pasi:

1. Accesati adresa https://chestionar.stsisp.ro folosind datele mobile/conexiunea la internet sau folositi reteaua WiFi Otopeni Airport, disponibila in Terminalul Sosiri.
2. Completati datele solicitate de aplicatie si validati, apoi trimiteti formularul.
3. Este important sa mentionati adresa de izolare sau sa marcati adresa de izolare cu adresa de domiciliu.
4. Veți primi un cod QR pe telefonul inregistrat in aplicatie.
5. Tipariti declaratia sau scanati codul QR la ghiseul amplasat in acest scop pe fluxul sosiri si ridicati declaratia de acolo.
6. Prezentati-va la ghiseele DSP din aeroport.

Cestionarul poate fi completat aici : https://chestionar.stsisp.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.