Donald Trump , declaratie incredibila

0
93
Donald Trump

In timpul unei conferinte de informare a situatiei cazurilor de Coronavirus , Donald Trump a lansat o ipoteza iresponsabila. A sugerat încercarea injectarii cu dezinfectant dar si un tratament cu raze ultraviolete.

,,Deci, inteleg ca dezinfectantul omoara bacilul intr-un minut. Un singur minut. N-am putea face un studiu pentru a vedea daca injectiile cu dezinfectant au acelasi efect? Ar fi interesant!”, a spus Trump.

Pe retelele de socializare nu au intarziat reactiile , chiar si unul dintre marii producatori de dezinfectat si-a exprimat parerea.

,,Toate produsele de igiena sau dezinfectante trebuie folosite doar in scopul pentru care au fost produse, conform etichetei si instructiunilor de siguranta“, a comunicat compania Reckitt Benckiser, detinatoare a Dettol si Lysol.

Donald Trump : ,,Am fost sarcastic.”

Urmare a reactiilor aparute, Trump a declarat ca a fost sarcastic atunci cand a vorbit despre dezinfectant , relateaza Sky News.

 

Donald Trump

Va putea fi folosit dezinfectantul pentru uz intern , asa cum s-a intamplat si cu ALBASTRU DE METILEN ?

Pana in 1890 era folosit ca si colorant. In 1891, medicul Paul Ehrleich a tratat soldatii americani bolnavi de malarie cu albastru de metilent. Il conidera mai bun decat antibioticul.

Astazi exista in farmacii tablete , comprimate si lotiuni cu albastru de metilen.

Citeste si : ,,S-a tratat singura de COVID-19’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.