Inca mai folosesti folia de sticla pentru protejarea ecranului telefonului tau?Iata care este ultima tendinta

0
117

Ecranului telefonului tau trebuie sa ii oferi protectie foarte buna pentru ca este una dintre cele mai vulnerabile parti.Foliile de protectie sunt fabricate din diferite mareriale , unele mai rezistente la socuri decat altele.

De ce este importanta alegerea foliei de protectie ?

Folia protejeaza ecranul telefonului impotriva zgarieturilor sau a socurilor , insa , nu il intareste. Prin urmare , daca telefonul cade , folia se poate sparge iar ecranul se poate deteriora.

Folia de protectie se poate compara cu o manusa. Acestea impiedica zgarierea mainilor dar nu intaresc oasele. Ceea ce inseamna ca nici folia de protectie nu garanteaza 100% protectia ecranului impotriva impacturilor.

Folia TPU (poliuretan termoplastic) – noul trend in protejarea ecranului telefonului

Principalul avantaj al acestui tip de folie il reprezinta faptul ca protejeaza dispozitivul impotriva zgarieturilor si impactului cu suprafetele.Este cel mai inovator tip de folie si isi are originile in tehnica militara. Este cea mai solida, subtire (0,19 mm) si transparenta folie disponibila pe piata la momentul actual, ceea ce o face o alegere ideala.

Avantajul alegerii acestei folii il reprezinta garantia calitatii. Pe langa acest aspect , proprietatile anti-pata si anti-amprenta o fac alegerea perfecta si sustenabila. Costul unei astfel de folii este mult mai mic decat cel al unei folii de plastic sau de sticla.

 

Citeste si : ,,Tehnologia in viata copilului tau. Pro & Contra’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.