IMM Invest a dat drumul la inscrieri

0
151
IMM Invest

Inscrierile in programul de creditare IMM Invest au inceput la ora 09.00 , pe platforma www.imminvest.ro.
Intreprinderile mici si mijlocii se pot inscrie pana la sfarsitul anului 2020 sau pana la terminarea plafonului de 15 miliarde de lei.

„Suntem pregatiti sa primim toate solicitarile antreprenorilor romani de inscriere in program. Vom lucra in regim intensiv pentru a procesa solicitarile primite in termenul cel mai scurt, iar acordurile de principiu le vom emite in maxim 72 de ore. Toti angajatii FNGCIMM sunt mobilizati pentru a asigura buna derulare a programului. Va invitam sa va relansati afacerea pe portalul www.imminvest.ro si va asiguram de intregul nostru suport”, a spus Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM.

Care sunt pasii pentru a te integistra?

1.Intra pe portalul www.imminvest.ro.

2.Completeaza datele de identificare şi trimite copie CI, copie CUI si declaraţia IMM.

3.Solicita unul sau mai multe credite pentru investiţii/linii de credit pentru capital de lucru.

4.Aplicatia va automat solicitantului un mesaj de confirmare a efectuarii inregistrarii , pe care il primiti pe mail.

5.FNGCIMM emite acordul de principiu privind eligibilitatea si un numar de inregistrare, dupa verificarea informatiilor furnizate de catre potentialul beneficiar.

6.FNGCIMM pune online la dispozitia institutiei de credit selectate documentele inregistrate de catre IMM, precum şi acordul de principiu privind eligibilitatea beneficiarului aplicant.

7.Institutia de credit analizeaza cererea de finantare si adopta intern decizia de acordare a creditului de investiţii/liniei de credit, conform solicitarii beneficiarului.

8.Instituţia de credit aproba creditul si transmite F.N.G.C.I.M.M. solicitarea privind acordarea garantiei de stat.

IMM Invest permite IMM-urilor afectate de criza COVID-19 să isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau pentru investitii. Acestea pot accesa credite/linii de credit pentru capital de lucru in numele si contul statului roman.

 

Citeste si : ,, Airbus – reduce productia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.