Inregistrari secrete cu OZN-uri publicate oficial de Pentagon

0
155
Inregistrari secrete cu OZN

Trei inregistrari secrete cu OZN-uri ale Marinei Statelor Unite au fost publicate oficial de catre Pentagon. Initial, acestea au fost incadrate in dosarele “top secret”.

Cele trei inregistrari secrete cu OZN-uri au fost realizate in noiembrie 2004 si ianuarie 2015. Au fost clasificate imediat drept “top secret”.

In anul 2007, 2017 si 2018 aceste 3 inregistrari video au fost publicate pe internet, datorita unei scurgeri de informatii. Aparitia lor in mediul online a creat nelamuriri in randul urmaritorilor. Au acumulat rapid un numar mare de vizualizari si comentarii.

The New York Times a inclus intr-unul din articolele publicate in decembrie 2017 doua dintre cele trei inregistrari. S-a dezvaluit faptul ca Guvernul SUA detinea un program secret pana in anul 2012, prin intermediul caruia se analizau informatiile despre obiectele zburatoare neidentificate.

Pe inregistrarile realizate se pot observa imagini cu “obiecte zburatoare neidentificate”. In doua dintre acestea, sunt surprinse reactiile membrilor serviciilor vis-a-vis de viteza de miscare a obiectelor.

Se poate auzi una dintre voci, spunand ca ar putea fi vorba despre o drona.

Pentru a raspunde nelamuririlor create, Pentagonul a decis declasificarea inregistrarilor.

O purtatoare de cuvant a Pentagonului a declarat ca nu este necesara ascunderea acestora de catre publicul larg, deoarece nu prezinta informatii legate de capacitatea armatei americane.

Aceasta a spus:”Consideram in continuare fenomenele aeriene surprinse in materialele video drept neidentificate“.

Inregistrare video – 2004

A doua inregistrare – 2015

A treia inregistrare – 2015

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.