Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus

0
37
Marcel Pavel

Cantaretul de muzica usoara, Marcel Pavel, a fost diagnosticat cu coronavirus. Aceata a fost dus cu izolata la Institutul de Boli Infectioase ,, Matei Bals ’’ din Capitala,  si internat. I s-a inceput administrarea tratamentului specific impotriva virusului.

De cateva zile , artistul se simtea rau , insa credea ca este doar o simpla raceala. Acesta a spus cu o zi inainte : ,, Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine.’’

In ultimul timp , Marcel Pavel a filmat pentru emisiunea ,, Te cunosc de undeva! ’’ , prezentata de Cosmin Selesi si Alina Puscas la Antena 1. A aparut si in emisiunile ,,Vorbeste lumea’’ de la Pro TV, dar si la ,,Teo Show’’ de la Kanal D, unde a mers pentru a-si promova piesa recent lansata ,, Zana mea frumoasa din povesti ’’.

Reprezentantii Institutului Matei Bals au declarat pentru Hotnews ca pentru moment nu pot oferi mai multe detalii despre starea de sanatate a artistului.

In varsta de 60 de ani, este casatorit cu Violeta Smisleaeva, fost componenta a corpului de balet al Teatrului Bolsoi din Moscova. La concerte , Marcel Pavel prezinta si un repertoriu din piese clasice rusesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.