Melbourne a intrat din nou in carantina. Cinci milioane de locuitori au primit ordin sa nu paraseasca locuintele

1
37
Melbourne

Melbourne a intrat din nou in carantina. Cinci milioane de locuitori au primit ordin sa nu paraseasca locuintele. Premierul Daniel Andrews a anuntat ca pentru o perioada de sase saptamani, incepad de astazi, Melbourne va reintra in carantina.

,,Echipa de sanatate publica m-a sfatuit sa reimpun faza a treia de masuri restrictive. Pur si simplu nu exista alta solutie, cu mii si mii de noi cazuri si probabil vor fi mai multe. Multi, multi oameni in spitale si inevitabila tragedie care va rezulta din asta.”, a spus Andrews.

Aproximativ 4,9 milioane de locuitori ai orasului Melbourne vor putea parasi locuintele doar pentru a merge la serviciu si pentru aprovizionarea cu alimente si medicamente. Restaurantele, cafenelele, salile de sport si saloanele de infrumusetare vor fi inchise. Vacanta scolara a fost prelungita, iar adunarile au fost limitate la doua persoane.

Reamintim ca Australia a luat decizia de a inchide frontiera intre statele Victoria si New South Wales. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a cresterii numarului de persoane infectate cu noul corornavirus, in Melbourne.

In medie, erau raportate aproximativ 110 cazuri pe zi, comparativ cu prima saptamana din iunie cand numarul de cazuri raportate pe zi era de doar 9.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.