Tasteaza aceste coduri si afla daca telefonul iti este ascultat sau daca esti spionat

0
155
Coduri telefon ascultat

Ca urmare a dezvoltarii tehnologiei, telefoanele mobile au tot evoluat, atat tehnic, cat si estetic. Exista o serie de indicii care sugereaza faptul ca telefonul iti este ascultat sau esti spionat. Totodata, acestea pot fi si erori ale sistemului de operare sau defecte de natura fizica ale dispozitivului. De-a lungul timpul, au aparut diverse coduri prin care poti accesa informatii despre telefonul mobil si utilizarea acestuia.

Vezi cu cat a crescut averea lui Elon Musk in ultima saptamana

Cum poti afla daca telefonul iti este ascultat sau daca esti spionat ?

Aproximativ toate aplicatiile instalate pe telefonul mobil pot controla camera/microfonul fara sa te atentioneze. De asemenea, prin conectarea directa la centralele operatorilor, serviciile pot avea acces direct la convorbirile tale.

Facebook, Microsoft sau Apple au fost acuzati ca ar fi lasat portite serviciilor din SUA prin care acestia puteau accesa datele, locatia si activitatea utilizatorului.

Semne care arata ca telefonul tau este ascultat

  • Ecranul se aprinde in stand-by. Acesta poate fi semn ca o persoana incearca sa iti activeze camera sau microfonul. Totodata, daca dispozitivul tau are setat ca antivirusul sa scaneze la o anumita ora, acesta poate determina aprinderea ecranului la fel de bine.
  • Spraincalzirea telefonului. Este strict interzisa supraincalzirea dispozitivul in timpul unei utilizari obisnuite sau cand acesta se afla in stand-by. Daca aveti banuieli ca aceasta nu este cauza unei defectiuni de software sau a unei aplicatii care ruleaza in background, soate imediat bateria dispozitivului, daca aveti posibilitatea aceasta.
  • Restartarea telefonului. Daca restartarea dispozitivului are loc in timp ce acesta se afla in stand-by, poate fi semn ca telefonul este ascultat.
  • Aparitia unor retele fantoma sau pierderea semnalului. Daca semnalul telefonului tau se pierde, conectandu-se la o retea necunoscuta, este unul dintre semnele care indica faptul ca ai putea fi spionat.

Coduri folosite de operatori si producatori pentru a accesa informații despre telefonul mobil:

  1. 002# – Acest cod opreste orice forma de redirectionare a apelurilor si mesajelor ce sosec pe telefon.
  2. *#06# – Acest cod este folosit pentru a afla IMEI-ul unui telefon. Astfel, poti afla locatia dispozitivului dar si daca acesta a fost furat.
  3. *#62# – Este folosit pentru redirectionarea mesajelor si a apelurilor de si catre telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.