Mihai Bendeac testat pozitiv cu noul Coronavirus

0
107
mihai bendeac testat pozitiv

Mihai Bendeac testat pozitiv cu noul Coronavirus! In cadrul unei editii speciale iUmor “Povesti din carantina”, juratul Mihai Bendeac i-a socat pe colegii sai, adresandu-le urmatoarea intrebare: “Prima intrebare pe care o am: sunt singurul care a avut COVID?“.

Avand in vedere glumele pe care Mihai Bendeac le-a facut in trecut, colegii sai nu l-au crezut initial. Acestia au raspuns la intrebarea sa cu hohote de ras. Dupa ce a explicat faptul ca vorbeste serios, vestea a fost destul de socanta pentru membrii iUmor.

Mihai Bendeac testat pozitiv cu noul Coronavirus

Juratul a povestit ca in urma unei calatorii la Timisoara se astepta sa fie infectat. Se pare ca nu vizita sa este motivul pentru care Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus.

La doua zile dupa intoarcerea acasa, acesta s-a prezentat la inmormantarea bunicului sau. Dupa 3 zile Mihai Bendeac, impreuna cu familia acestuia au fost alarmati de o stire. MB: „A aparut o stire conform careia preotii, vanzatoarea de lumanari, diaconul, dascalul, toti erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la inmormantare era deja in spital

Mihai Bendeac a fost infectat in primele zile in care noul coronavirus a aparut in Romania. Nu doar juratul iUmor a fost testat pozitiv COVID-19, ci si familia acestuia. Mihai Bendeac: “Eu, tata, mama, frati-miu, rude, in prima serie! Mama mea o sa ma omoare ca v-am zis!“.

Focar de infectie la Arctic Gaiesti!

Ca simptome, Mihai Bendeac explica faptul ca boala s-a manifestat diferit la el, fata de restul familiei.

Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau noua zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul ca eram absolut normal si, in decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, extrem de puternice, o stare de oboseala si nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am si slabit vreo trei kilograme in zilele alea!

Mihai Bendeac si familia acestuia au trecut cu bine peste aceasta perioada, chiar daca momentele in care au fost sub tratament nu au fost deloc usoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.