Focar de infectie la Arctic Gaesti

0
109
Gaesti

In urma cu putin timp , compania Arctic a anuntat ca se inchide temoprar fabrica de la Gaesti. Aproximativ 70 de angajati au fost depistati pozitiv la testul pentru coronavirus. Acestia sunt spitalizati , sub atenta monitorizare a cadrelor medicale locale.

Primul caz de infectare s-a descoperit pe data de 7 mai , iar de atunci compania Arctic a decis sa testeze mai multi angajati.

Intr-un comunicat , compania a anuntat ca toti angajatii vor intra in somaj tehnic , liniile de productie ramanand inchise. Fabrica va trece printr-un intens program de dezinfectie , urmare a acestui incident.

,,In calitate de jucator major al pietei de electrocasnice, sanatatea este prioritatea noastra principala si aplicam cu cea mai mare responsabilitate toate masurile de preventie. Depunem in permanenta toate eforturile pentru a depasi aceasta perioada plina de provocari cu intreruperi minime ale productiei si serviciilor, pentru a raspunde nevoilor societatii si asigurand in acelasi timp sanatatea tuturor angajatilor, a partenerilor de afaceri, a consumatorilor si a comunitatilor locale. Am initiat proactiv testarea ca o masura suplimentara de siguranta la cele deja existente in toate facilitatile noastre. Punem in aplicare o serie de masuri stricte si proactive, asa cum rezulta si din inspectiile sanitare intreprinse si lucram in stransa cooperare cu autoritatile sanitare locale si centrale, pentru a preveni raspandirea virusului si a proteja sanatatea angajatilor nostri. Ramanem aproape si oferim tot sprijinul nostru tuturor celor afectati si familiilor lor. ’’ ,  a spus Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Arctic Gaesti continua monitorizarea situatiei si evolutia cazurilor confirmate. De asemenea , respecta recomandarile facute de autoritatile locale de sanatate din Romania.

Citeste si : Protest in Piata Victoriei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.