Noi functii introduse pe platforma Facebook

0
323
Facebook

Facebook aduce noi functii la utilizarea aplicatiei in timpul pandemiei. Saptamana trecuta , a introdus live-stream si ,,Messenger Rooms’’ , ce poate retine pana la 50 de participanti la o conferinta video. ,,Virtual Dating’’ si ,,Live instagram pe desktop’’ sunt alte doua functii implementate.

Urmare a pandemiei de COVID-19 , oamenii sunt obligati sa mentina distantarea sociala , deoarece pana in prezent nu s-a gasit un remediu pentru aceasta.
Incepand de azi , Facebook si Messenger au introdus noi seturi de emoticoane. Cel care a atras cel mai mult atentia a fost emoticonul ,,Care Emoji’’ , tradus in romana ,,grija’’.

Facebook

Urmare a anuntului facut de reteaua de socializare , o multime de utilizatori au incercat sa profite de situatie. Acestia au publicat anunturi prin care te invata cum sa activezi noul emoticon , urmand cativa pasi simpli : like la pagina , share in 10 grupuri si sa comenteze la postare : ,, #care_emoji’’. Prin aceasta actiune au incercat sa isi creasca numarul de aprecieri si de urmaritori.

SRI avertizeaza : ,, Atac informatic! ’’

 

Facebook

Daca regiunea ta permite utilizarea acestui emoticon , este nevoie doar de actualizarea aplicatiei.

Cum sa activezi ,,Care Emoji’’  daca regiunea ta nu permite  :

1. Dezinstaleaza Facebook de pe device-ul tau.

2. Descarca Super VPN de pe Google Play.

3. Deschide aplicatia si selecteaza la regiune ,,USA’’.

4. Instaleaza aplicatia Facebook din nou.

5. Logheaza-te in aplicatie si iti va aparea emoticonul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.