Patsy “Cainele Minune” a salvat 900 de oi din incendiile din Australia

0
107
Patsy

De la inceputul lunii septembrie 2019, incendiile din Australia au ucis mai mult de 1 miliard de animale si au devastat o buna parte din tara. Nenumarati barbati si femei curajoase au muncit din greu pentru a combate infernul si pentru a salva animalele tarii, multe dintre ele fiind pe cale de disparitie. Printre acesti curajosi salvatori se afla Patsy – un collie in varsta de sase ani.

 

Potrivit publicatiei CNET, acest caine curajos din Corryong, Victoria a ajutat la salvarea intregii turme de oi a stapanului ei la inceputul lunii ianuarie. Patsy a strans cele 900 de oi la cel mai sigur padoc din ferma, in timp ce proprietarul ei, Stephen Hill, a luptat impotriva incendiilor care ii amenintat pamantul.

 

“Nu m-as fi descurcat fara Patsy”, a spus Hill. “A castigat privilegiul pentru scaunul din fata pentru tot restul vietii.”

 

Neobosita si neinfricata, Patsy a reusit sa salveze aproape fiecare animal. Pana la urma, doar cateva magazii si cateva animale au pierit in flacari.

 

Acum, Stephen si sora sa Cath Hill nu sunt singurii care apreciaza eforturile eroice ale lui Patsy. Acum are un fandom global.

 

Noul cont de Instagram al cainelui remarcabil – Patsy the Corryong Wonder Dog – a vazut fani din toata lumea care si-au impartasit admiratia.

 

“Patsy a asteptat cu Stephen pana cand focul s-a apropiat suficient pentru a-l combate cu un tractor si o pompa de apa”, a spus Cathy Hill despre povestea salvatoare a cainelui.

 

In timp ce proprietarul ei a lucrat la stingerea incendiilor, Patsy a asigurat siguranta oilor. Pana la urma, collie sunt cunoscuti pentru etica si efortul lor puternic.

 

“Pentru Patsy, destul de amuzant, incendiile nu prea fac diferenta !!!”, a scris Hill intr-o legenda de Instagram. „Acesti caini au fost crescuti de generatii pentru a-si dezvolta capacitatea de a lucra cu oile si vitele la ferme si sunt animale foarte inteligente si rezistente.”

 

„Le place sa lucreze, pentru asta sunt crescuti si pot fi foarte concentrati si determinati pe meserie! Deci, atunci cand fratele meu a avut nevoie de Patsy pentru a ajuta la aducerea oilor in siguranta, asta a fost exact ceea ce a facut ea ”, a continuat Hill. „Si-a a continuat treaba si dus-o la capat, indiferent de conditii.”

 

In timp ce familia lui Cath Hill a fost fortata sa-si evacueze ferma chiar inainte de Revelion, proprietatea fratelui ei era inca desemnata ca ferita de pericol iminent – pana in primele zile ale lunii ianuarie. Atunci a izbucnit dezastrul si Patsy si-a dovedit curajul in fata mortii.

 

„Aceste incendii sunt cele mai grave din memorie aici, iar sezonul nostru de foc nu este nici macar la jumatate”, a spus Cath Hill. „De-a lungul coastei de est a Australiei, alte incendii au ars literalmente luni intregi. In multe zone a fost seceta severa, iar anul 2019 a fost acum identificat drept cel mai cald an inregistrat in Australia. ”

 

“Patsy si stapanul ei apreciaza cu adevarat tot sprijinul din toata lumea, dar, din pacate, aceste incendii nu s-au terminat si nu se vor termina prea curand”, a explicat una dintre postarile de Instagram ale lui Patsy. „Si recuperarea de la daunele provocate de incendiu va dura luni, ani chiar.”

 

In cele din urma, in timp ce putem sa ne bucuram de povestea fermecatoare a unui caine eroic, Hills considera ca ar trebui sa ne concentram pe combaterea activa impotriva incendiilor responsabile pentru povestea lui Patsy.

 

Adorabilul cont de Instagram al lui Patsy indeamna pe oricine poate sa doneze oricarui grup oficial de recuperare a incendiilor, inclusiv BlazeAid si Crucea Rosie australiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.