Protestele iau amploare in SUA

0
38

Protestele iau amploare in SUA, unde intrarea sediului CNN Atlanta a fost vandalizata iar o echipa a Fox News hartuita aproape de Casa Alba.

Protestele au fost pasnice la inceputul saptamanii, sub forma unor marsuri anti-rasiale, insa in ultimele trei zile, acestea au fost marcate de violente din partea protestatarilor.

Reporterul Leland Vittert si doi colegi de-ai sai de la Fox News prezentau imagini din piata Lafayette, cand mai multi protestatari i-au inconjurat. Acesti au fost agresati de multime, care a spart si o camera de filmat.

Acesta este cel de-al doilea incident de acest fel , dupa ce vineri un reporter al CNN arestat in timpul protestelor de strada din Minneapolis .

Manifestatiile au avut loc la New York, Washington, Detroit, Los Angeles, Atlanta, Chicago, Denver, Houston, Louisville, Phoenix si Memphis.

Interventia celor de la Secret Service la protestele de la Casa Alba , laudata de Trump

Mesajul uluitor postat de Trump pe Twitter vine dupa ce acesta a fost acuzat de doua ori de paltforma de socializare cu eticheta pentru informatii false. Trump scrie ca daca protestatarii nu isi pastrau calmul , s-ar fi intalnit cu ,,caini feroce’’ si ,,arme sinistre’’.

,, Daca ar fi reusit  s-ar fi intalnit cu cei mai feroce caini si cele mai sinistre arme pe care le-am vazut vreodata.  Atunci, oamenii ar fi fost raniti foarte rau, cel putin. Multi agenti ai Secret Service abia asteapta sa intre in actiune. I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adora sa faca asta, e antrenament bun. ’’, a scris Donald Trump pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.