Tarom introduce noi curse din iulie

1
26

Incepand din iulie, Tarom introduce noi curse intre orasele din centrul si vestul Romaniei catre Litoral. Decizia a fost luata ca urmare a  statisticilor elaborate de catre asociatiile de promovare a turismului. Astfel, in contextul actual, aproximativ 20% din persoanele care vor pleca in concediu anul acesta vor alege destinatii in afara tarii.

,,Acum ca restrictiile incep sa se ridice, ne reluam activitatea si facem ce stim mai bine, conectam Romania, intern si international. Ne bucuram sa putem oferi o alternativa sigura si rapida calatoriilor cu masina sau trenul pe distante lungi, pentru romanii care merg anul acesta in vacanta, in tara. Daca distanta de la Timisoara pana pe litoral se parcurge cu autoturismul in aproximativ noua ore, cu avionul, acelasi drum, dureaza doar o ora, in conditiile de siguranta incomparabile. Stiu ca multi romani asteptau introducerea acestor rute si sunt convins ca, avand aceasta facilitate, multi dintre noi vom redescoperi Romania si vom contribui la sustinerea turismului autohton. Semnalele de solidaritate cu business-urile romanesti, pe care le primim tot mai des, incep sa ne redea optimismul si increderea ca impreuna putem depasi perioada grea prin care am trecut.’’ , a declarat directorul general al TAROM, George Barbu.

Noile rute operate de Tarom vor fi : Timisoara – Constanta – Timisoara; Oradea – Constanta – Oradea; Cluj Napoca – Constanta – Cluj Napoca.

Vezi si : Primul avion comercial electric a efectuat zborul de inaugurare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.