Troleibuz ars complet in Bucuresti. Firea, reactie uluitoare

0
30

In Capitala , un troleibuz a ars in totalitate in aceasta dimineata pe Bulevardul Lascar Catargiu. Doua autospeciale cu apa si spuma, cu ambulanta SMURD si o descarcerare au ajuns pentru a stinge incendiul si a acorda primul ajutor. In troleibuz era doar o singura pasagera , care a reusit sa iese inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate vehiculul. Martorii au declarat ca flacarile ar fi pornit din partea de sus a troleibuzului , ulterior s-ar fi extins. Pentru moment, cauza izbucnirii incendiului este necunoscuta.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea ,  a declarat la scurt timp dupa incident ca blocarea licitatiilor pentru achizitia de mijloace de transport este un factor declansator al acestor evenimente.

,,Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine cu un troleibuz in flacari, in centrul orasului! Doi ani am fost sicanati cu licitatia pentru achizitia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reusit sa semnam contractul anul acesta. Asa s-ar fi intamplat si cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu cand au ajuns la Bucuresti cele 400 autobuze noi Euro 6, achizitionate tot dupa o licitatie ingreunata doi ani de zile. Dar in continuare suntem blocati cu licitatia pentru achizitia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi ca motivele sunt inventate.’’, a declarat Gabriela Firea.

Vezi si : Politia Romana investeste 483 de milioane de lei in achizitia de autovehicule

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.