,, Taxa Covid ’’ pe nota de plata la o terasa din Capitala

0
50

Patronul unui local din Capitala , a trecut pe nota de plata ,, Taxa Covid ’’ , in valoare de 5 lei. Protectia Consumatorului l-a amendat pe administratorul barului cu 10.000 de lei pentru practici comerciale incorecte.

Noile masuri de siguranta care trebuie adoptate de localuri pentru a continua sa isi desfasoare activitatea , au crescut semnificativ costurile proprietarilor. Acestia apeleaza la diverse strategii pentru a reusi sa le acopere.

Localul este situat in Centrul Vechi al Capitalei , iar dupa ce acesta a fost inchis saptamani la rand ca urmare a pandemiei de coronavirus , au ramas fara bani pentru cheltuieli si salarii.

,, Toate astea acumulate, ne-au ingreunat foarte mult activitatea si ne-au determinat sa recurgem la o astfel de solutie pe o perioadă de 6 zile. In data de 1 iunie am introdus-o cand am inceput activitatea si am renuntat in data de 6. ’’, a declarat administratorul localului.

Redeschiderea teraselor de la 1 iunie a fost posibila doar cu respectarea unor norme stricte de functionare. Astfel , pe langa respectarea distantarii sociale , a trebuit sa fie redus semnificativ si numarul de mese.

Cei mai multi dintre proprietarii de localuri cheltuie in medie  aproximativ 20% pentru achizitionarea manusilor , mastilor si a dezinfectantilor.

Aministratorul localului a declarat ca i-a instiintat pe clienti inainte de preluarea comenzii despre asa numita ,, Taxa Covid ’’ , acestia dandu-si acordul.

Vezi si : PSD nu va vota pentru prelungirea starii de alerta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.