,, Trump Death Clock ’’ a fost instalat in Times Square din New York

0
94
Trump Death Clock

Un panou publicitar a fost montat in Times New Square in New York . Numit ,, Trump Death Clock ” , acesta arata decesele provocate de coronavirus in timp real.

A fost creat de Eugene Jarecki iar pana marti s-au contorizat peste 48.000 de decese dintr-un total de aproximativ 800.000. Cifra se bazeaza pe numarul deceselor cauzate de COVID.

Jarecki este de parere ca decesele ar fi putut fi evitate daca Donald Trumpar fi actionat mai devreme impotriva acestei pandemii. De aceea , a ales denumirea panoului publicitar ,, Ceasul mortii al lui Trump”.

Teoria de la care a plecat conceperea ,, Trump Death Clock ” , a plecat de la presupunerea conform careia 60% din decesele cauzate de coronavirus ar fi putut fi prevenite daca s-ar fi aplicat distantarea sociala si inchiderea scolilor cu doar 1 saptamana inainte.

,,Urmare a vietilor deja pierdute , solicitam o conducere mai responsabila a crizei . (…) Numele soldatilor cazuti la datorie in razboaie este scris pe monumente pentru a ne aduce aminte de sacrificiul facut. Astfel solicitam cuantificarea vietilor pierdute ca urmare a raspunsului intarziat al utoritatilor.” , a declarat Eugene.

Anthony Fauci , expert in boli infectioase din SUA , a declarat pe CNN : ,,Daca ati fi inceput procesul de atenuare mai devereme , ati fi salvat vieti . ”

 

Citeste si  :,,Donald Trump , declaratie incredibila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.