Iată ce evenimente importante de anul acesta au fost afectate din cauza pandemiei!

0
69

Iată ce evenimente importante de anul acesta au fost afectate din cauza pandemiei!

 

Întreaga lume simte efectele pandemiei de COVID-19, care a infectat deja peste un milion de oameni și a provocat peste 50.000 de decese în întreaga lume. Cu intrarea în carantină generală a numeroase orașe și țări de pe întregul glob, dar și cu interzicerea adunărilor publice cu grupuri mari de persoane,  numeroase evenimente au fost amânate, spre dezamăgirea numeroșilor fani care le așteptau cu nerăbdare.

Concursul Eurovision a fost anulat pentru prima oară în 64 de ani

Cu toate că organizatorii au căutat multe soluții prin care să poată continua pregătirile pentru Eurovision 2020, restricțiile impuse în întreaga lume, precum și incertitudinea situației actuale i-a făcut pe aceștia să anunțe anularea evenimentului. Anul acesta, concursul Eurovision ar fi trebuit sa aibă loc la Rotterdam, în Olanda, țara reprezentată de câștigătorul de anul trecut , Duncan Laurence. Organizatorii au postat un mesaj pe pagina oficială a concursului în care anunță că, pentru protejarea artiștilor și a fanilor din Europa, și nu numai, au luat decizia de a anula evenimentul.

Jocurile Olimpice se amână până la anul

Atât sportivii, cât și fanii Jocurilor Olimpice de Vară așteptau cu sufletul la gură startul evenimentului care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta la Tokyo. Jocurile Olimpice sunt amânate până pe 23 iulie 2021 și se vor desfășura pe o perioadă de 17 zile, mai exact până pe 8 august 2021, atunci când campionii își vor putea număra medaliile cu care se vor întoarce acasă.

Numeroase prezentări de modă au fost anulate

Din cauza situației actuale, numeroase prezentări de modă din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris și Milano au fost anulate, inclusiv cea a cunoscutului Giorgio Armani. O veste bună pentru iubitorii de fashion se aude, însă, din partea organizatorilor Săptămânii Modei de la Shanghai. Aceștia au anunțat că evenimentul va fi organizat fără public și va fi transmis online, în direct.

Festivalul Internațional de Film de la Cannes va fi amânat

Cunoscutul eveniment trebuia să aibă loc începând cu data de 12 mai, anul acesta. Organizatorii discută reprogramarea festivalului pentru lunile iunie sau iulie. Atunci când situația la nivel global, precum și cea din Franța, va începe să se amelioreze, organizatorii vor face publică decizia finală cu privire la data la care se amână evenimentul. Aceștia se vor consulta cu Guvernul Francez, precum și cu toți partenerii acestui eveniment, pentru a lua cea mai bună hotărâre.

Artiștii și-au anulat concertele din întreaga lume

Trupa The Rolling Stones a amânat turneul anunțat în Statele Unite, care ar fi trebuit să debuteze cu un concert pe 8 mai în San Diego, California. Și băieții de la Jonas Brothers au fost nevoiți să anuleze concertele stabilite în această perioadă în Las Vegas. Justin Bieber a anunțat că, din cauza crizei actuale în ceea ce privește sănătatea publică, se simte nevoit să-și amâne turneul care ar fi trebui să înceapă pe 14 mai. Little Mix, Bon Jovi, Iron Maiden, Avril Lavigne, Miley Cyrus, Green Day sunt alte câteva nume cunoscute care se numără printre artiștii care au fost obligați de împrejurări să-și anuleze concertele.

Citește și Omenirea trebuia să se aștepte la o pandemie? Iată cine a reușit să prezică evenimentele actuale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.