Bernie Ecclestone, fostul sef al Formulei 1, devine din nou tata la 89 de ani

0
18
Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone, fostul sef al Formulei 1, devine din nou tata la 89 de ani. In octombrie, Ecclestone va implini varsta de 90 de ani, insa fostul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 devine tata de baiat. Baietelul o sa se numeasca Ace si a fost nascut in Elvetia.

Asa arata 2 milioane de euro. Dan Nicorescu si-a scos la ,,soare” colectia de masini

,,Totul a fost foarte usor. In 25 de minute a venit pe lume.”, a declarat sotia sa, Fabiana Flosi. Bernie este la cel de-al treilea mariaj cu Fabiana, casatorindu-se in anul 2012 cu aceasta, in Elvetia. Fabiana Flosi este cu 44 de ani mai tanara decat Bernie.

Din casatoriile anterioare, acesta mai are trei fete. Cea mai in varsta dintre ele, Deborah, este din prima casatorie si are varsta de 65 de ani. Totodata, Ecclestone are 5 nepoti.

Cu cateva zile inainte de a da aceasta veste, Ecclestone a avut o reactie dura in privinta rasismului. Intr-un interviu acordat pentru CNN, acesta a declarat ca ,,negrii sunt mai rasisti decat albii.” Declaratia a starnit o serie de reactii deorece aceasta a vut loc in contextul mortii lui George Floyd.

Descris de catre jurnaliti ,,Supremo F1”, Bernie Ecclestone adeministreaza Formula 1, controleaza drepturile comerciale asupra sportului si detine partial Delta Topco, compania mama anterioara finala a Formula One Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.