Asistenta de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti infectata cu coronavirus

0
69
Asistenta

In noaptea de 24/25 aprili , asistenta s-a simtit rau , in consecinta luandu-se hotararea de a i se face testul pentru coronavirus. Rezultatul testului a fost pozitiv ceea ce a dus la izolarea si a 45 de colegi cu care aceasta a intrat in contact.

,,Potrivit informatiilor furnizate de Directia de Sanatate Publica Prahova, femeia s-a simtit rau si avand simptome specifice COVID-19 . A fost testata, rezultatul fiind pozitiv. In consecinta, a fost declanata o ancheta epidemiologica de catre DSP Prahova. Intregul personal medical care a asigurat tura de noapte in data de 24/25 aprilie a fost testat, dar si pacientii cu care asistenta a intrat in contact. In total sunt 45 de persoane. Pana la sosirea rezultatelor, contactii vor ramane in izolare”,  a declarat institutia prefectului din judet.

Se asteapta rezultatele testelor celorlalti contactati

Celor zeci de colegi ai asistentei din UPU a Spitalului Urgenta Ploiesti li s-au recoltat proble si se asteapta rezultatele. Asistenta a fost transferata la Spitalul CFR din Ploiesti sinurmaeaza sa primeasca tratament.

Reamintim ca la iesire din tura , femeia a tusit , imediat recolandu-se probe. Rezultatele au iesit pozitive la testul de coronavirus.Prin urmare DSP a inceput o ancheta epidemiologica.

 

Citeste si : ,,Rata mortalitatii din cauza coronavirus mai ridicata la barbati decat la femei ?’’

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.