Este Laura asasinata la sfarsitul filmului 365 Dni ? Va urma si partea a doua ?

0
3229
365 Dni

365 Dni ( 365 de zile ), unul dintre cele mai populare filme de pe Netflix, este bazat pe trilogia scrisa de Blanka Lipinska. Operele Blankai au fost intens comparate cu Fifty Shades of Grey de E.L James.

Cele mai bune filme de dragoste

Drama erotica pune in prim plan povestea de dragoste dintre Laura( Anna Maria Sieklucka) si Massimo ( Michele Morrone), un mafiot sicilian. In urma cu mai multi ani, Massimo a fost impuscat, iar cand inima ii era pe cale sa inceteze sa mai bata, a vazut imaginea Laurei Biel. Massimo si-a promis in acel moment ca va gasi femeia al carei chip l-a vazut in acele momente.

Intr-o calatorie in Sicilia, Laura incerca sa isi salveze relatia , insa Massimo o rapeste pe si ii ofera 365 de zile sa se indragosteasca de el. Aceasta ii cade victima sefului mafiot si devine prizoniera lui.

Presupusul final al 365 Dni este unul trist, deoarece planul lui Massimo ( Michele Morrone) a functionat, iar Laura , indragostita nebuneste in mai putin de 365 de zile , urma sa il anunte ca va deveni tata.  Finalul, inspirat din trilogia scrisa de Blanka Lipinska, se regaseste si in operele acesteia. Astfel, fanii 365 Dni pot spera si la partea a doua.

Supravietuieste Laura la finalul 365 Dni ? Urmeaza si partea a doua?

Daca Laura este asasinata in tunel, urmatoarele parti cu siguranta vor fi culisele unui film de razbunare, iar Massimo ii va urmari pe toti cei care i-au luat marile iubire , pe Laura si pe tatal sau.

Nu este clar daca SUV-ul in care se afla Laura iese sau nu din tunel , insa filmul se incheie cu cea mai puternica emotie conventionala: Massimo rabufneste in lacrimi si urla.

Daca ne-am baza pe trilogia Blankai Lipinska, cu siguranta ne putem astepta si la cea de-a doua parta a 356 Dni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.