Prea mult timp petrecut la calculator poate afecta ochii! Poți să te relaxezi ascultând un podcast!

0
76

Pe măsură ce oamenii din întreaga lume încearcă să se acomodeze cu munca de acasă, mulți dintre aceștia sunt nevoiți să se adapteze și la orele extinse petrecute în fața calculatorului, care pot avea efecte negative mai ales asupra ochilor. Deci, ce este de făcut? Simplu, ascultă un podcast. Podcast-urile nu sunt doar distractive și informative, ci îți permit să iei o pauză de la calculator, să stai cu ochii închiși și să te relaxezi. Nu este de mirare atunci că popularitatea aplicațiilor de streaming audio a crescut mai mult ca niciodată.

Aplicațiile de acest tip au o mulțime de funcții care să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de ascultare. Prima pe listă este Pocket Casts. Aplicația a fost pentru mult timp una dintre preferatele ascultătorilor de podcast-uri. Aceasta oferă instrumente pentru streaming și descărcare de episoade, precum și pentru găsirea unor noi podcast-uri, în funcție de preferințele tale anterioare. Aplicația Pocket Casts a devenit gratuită în septembrie 2019.

Următorul la rând este Google Podcasts. Google a intrat în jocul de streaming audio, cu propria sa aplicație. Caracteristicile sale includ posibilitatea de a regla viteza de redare, de a adăuga podcast-urile în aplicație direct din căutările tale Google, precum și apelarea Google Assistant.

Și Spotify se bucură de un succes uriaș pe această piață. Aplicația de streaming audio include suport pentru podcast-urile audio și video. Acestea sunt organizate într-o varietate de categorii, cum ar fi „Storytellers”, „Sports & Recreation” și „Comedy”, iar utilizatorii se pot abona la podcast-uri individuale, își pot gestiona descărcările și pot distribui podcast-urile preferate pe social media.

Când vine vorba de ușurința în utilizare și o interfață simplă, Castro este aplicația pe care o cauți. Aceasta permite episoadelor să fie descărcate în fundal, astfel încât, interfața cu utilizatorul să nu fie aglomerată. Versiunea Castro Plus oferă funcții avansate, cum ar fi, printre altele, instrumente pentru o redare accelerată și îmbunătățirea vocilor.

Oamenii au nevoie de motive să râdă, mai ales în aceste perioade critice. Laughable este o aplicație de podcast-uri, axată în principal pe comedie. Aceasta se laudă cu cea mai mare listă de comedianți din lume, care include și diferiți sportivi, actori și alte persoane publice.

Himalaya este o altă aplicație gratuită care a reușit să câștige popularitate în rândul oamenilor. Aceasta nu doar că poate fi folosită de către utilizatori pentru a asculta podcast-uri, dar oferă și o platformă unde cei care creează astfel de conținut îl pot publica.

Aplicația iTunes a devenit și ea un jucător important în acest segment, deși aceasta era, până în anul 2005, bazată în special pe muzică. Ulterior, Apple a actualizat iTunes cu suport pentru podcast-uri , printre altele, la care utilizatorii se pot abona. Totodată, aceștia au libertatea să descarce și să șteargă câte episoade vor. Aplicația permite introducerea podcast-urilor într-un playlist, unde se pot folosi diferite criterii de sortare, precum data publicării sau numărul de ascultări.

Vremurile se schimbă rapid iar oamenii se străduiesc să se adapteze la ele. Aplicațiile de podcast-uri pot fi o soluție bună pentru toți cei care au nevoie să ia o pauză de la calculator. Nu trebuie decât să deschizi una dintre aceste aplicații și să te bucuri de ceea ce asculți!

Citește și: TikTok se bucură de un succes fantastic la nivel mondial! Cine îi va face competiție?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.